High School Musical 1,2 & 3!

Igår låg jag nästan hela dagen & kollade på High School Musical :D UNDERBARA FILMER :D
För er som inte har sett filmerna, NI HAR VERKLIGEN MISSAT NÅGOT!! Tänkte skriva lite vad dom handlar om så kanske ni blir sugna att kolla på dom :)


Handling High School Musical 1 :

Troy och Gabriella träffas på semestern & sjunger karaoke tillsammans. De blir intresserade av varandra & när de kommer tillbaka till skolan så visar det sig att de ska gå i samma skola.
De bestämmer sig för att vara med i skolans musikal men Troys vänner i basketlaget & Gabriellas vänner i vetenskapens tiokamp vill stoppa dem. Det vill även skolans skönsjungande syskonpar, Ryan och Sharpay, göra eftersom dom har bestämt sig för att få huvudrollerna i musikalen.......




Handling High School Musical 2 :

Syskonen Ryan och Sharpay Evans föräldrar äger en klubb där Troy, med Sharpays hjälp, fått sommarjobb.
Vad Sharpay inte vet är att även resten av Wildcats-gänget är anställda på klubben & då även Troys flickvän Gabriella. Sharpays plan är att sjunga på den traditionella talangjakten som varje år äger rum på klubben, tillsammans med Troy istället för sin vanliga partner Ryan. Sharpay gör allt i sin makt för att få Troy. Hon får sin pappa att erbjuda honom stipendium för college och befordra honom, något som skapar osämja mellan Troy och resten av gänget från East High. Ryan däremot blir bättre vän med medlemmarna i Wildcats. Det knakar i fogarna mellan Troy och Gabriella & till slut orkar inte Gabriella med Sharpays ständiga försök att vinna Troy så hon bestämmer sig för att sluta på klubben. Då börjar Troys kamp för att vinna sin flickvän tillbaka.




Handling High School Musical 3 :

Filmen handlar om huvudpersonernas sista år i High School. Paret Troy och Gabriella oroar sig för att splittras om de börjar på olika college, Sharpay strävar efter att bli balens drottning och Ryan fokuserar allt på sin framtid. Samtidigt jobbar alla tillsammans med den sista vårmusikalen som ska reflektera deras kunnande, förhoppningar och rädslor....





Nu har ni fått lite handlin om alla 3 filmerna :) Ni som inte sett dom,hoppas jag fick eran inspiration till att kolla på dom :) Kommentera gärna vad ni tycker om filmen :)


Ha en bra Söndag :)

Puss & Kram
Johanna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0